fbpx

DE SCHONE SCHRIJVERS X SCOTCH & SODA @ HUDSON’S BAY

Voor de campagne #borntolove heeft Scotch & Soda rondom Valentijnsdag de hulp ingeschakeld van de sneldichters van Spoken Agency. Deze dichters hebben in vijf dagen tijd liefdevolle gedichtjes op maat geschreven voor alle bezoekers van de Hudson’s Bay in Leiden, Tilburg, Den Bosch en Breda.

Je kunt deze sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor BNN, DWDD, 3FM, Menzis, Miss Etam, wehkamp, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.Comments are closed.