fbpx

DE SCHONE SCHRIJVERS @ SCHIPHOL PLAZA

Tijdens de feestdagen in december, mochten de sneldichters van Spoken Agency bezoekers van Schiphol Plaza helpen met korte gedichtjes voor familie en vrienden. Ook voor de medewerkers van Schiphol Plaza schreven De Schone Schrijvers kleine gedichtjes op maat om mee naar huis te nemen.

Je kunt deze sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor EdelWise, Linda, Rituals, Red Bull, Mont Blanc en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.