fbpx

VOICE OVER/CREATIVE COPYWRITING RED BULL

Na al jaren het leukste festival van Nederland te zijn, besloot Red Bull om voor Into the Woods een speciale “aftermovie” te maken. Spoken Agency heeft de creative copywriter/voice over (SpaceAgePoetry), de muzikant (Genii) en de videograaf (VersTV) aan elkaar voorgesteld en zo werd het volgende concept geboren. Een ode aan het Into The Woods Festival met prachtige beelden van het Amersfoortse festival, een spoken word voice over en toepasselijke muziek.

Spoken Agency heeft meerdere creative copywriters en voice overs aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Menzis, hollandsnieuwe, Nachtlab Agency, NPO, Miss Etam, wehkamp, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Het zit nog in mijn hart, diep Het klopt nog op de beat
Ik voel elk mooi moment en lied
dat in mijn herinnering voorbijschiet
Het was zo intiem en vrij als de muziek

Het zit nog in mijn hoofd
De geluiden in mijn oren, waren zelfs beter dan beloofd
Als ik mijn ogen sluit zie ik ‘t voor me,
al ben ik nu redelijk verdoofd

Van de dag in de nacht in de dag in de nacht
Waren we één met het bos en al zijn wezens
We zijn zachtjes uit ons hol gegaan op vacht
en hebben menig regenboogje staan zweten

We hebben spacevliegen stevig leren dansen
in het boslicht van de zon en maan,
We zijn de dino met kraag kwijtgeraakt
en deden een rondje op ‘n draak erachteraan

Van het discobollenbosje tot de scharrelkippenren,
de takkestage, het beukenbos, het erwtenbed,
de bosspot, de milfbar, sauna, hottubs en de stekplek
Als ik zou zeggen dat ik of jij niks gemist hebt.. Dan zou ik liegen gek!!!