fbpx

Opening Hyatt Regency Amsterdam

Creative Copywriting

Justin Samgar mocht een ‘gentle reminder’ schrijven aan de vip’s en pers die waren uitgenodigd voor de officiële opening van het Hyatt Regency Amsterdam. Deze werd Engelstalig en in dichtvorm geschreven. Je kunt het gedichtje hier teruglezen:

“Let this poem be your pathfinder
to an incredible time in place
Take this sweet and gentle binder
as an extra tease to energise our space

Where personality is defined
by various connecting styles
That every visitor will redefine
with their profiles and smiles”

Spoken Agency heeft meerdere creative copywriters en voice overs aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Menzis, Miss Etam, wehkamp, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

De Schone Schrijvers

Tijdens de officiële opening van het Hyatt Regency Amsterdam verzorgden De Schone Schrijvers gedichtjes op maat in Mama Makan, het Grand Cafe van de Hyatt. Een concept waarbij de medewerkers van een bedrijf of de bezoekers van een event een mooi aandenken of een bedankje krijgen in de vorm van een handgeschreven gedichtje. Na het invullen van een kort vragenlijstje kregen de aanwezigen een smakelijk klein gedichtje op maat.

Spoken Agency biedt De Schone Schrijvers regelmatig aan voor bedrijfsfeesten, jubileums, openingen, lanceringen en persevents. Deze groep sneldichters mochten al eerder als randprogrammering plaatsnemen op evenementen van Schiphol, illy, Hyatt Regency, Moët & Chandon, Hunkemoller, De Bijenkorf, wehkamp, Het Tropenmuseum en meer. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *