fbpx

DE SCHONE SCHRIJVERS @ COCA-COLA

Voor een intern evenement van Coca-Cola mochten De Schone Schrijvers korte versjes op maat maken voor de bezoekers. Zo werd er met veel plezier door onze sneldichters korte verhaaltjes voor werknemers en familie geschreven. Een welkome afwisseling tussen de andere acts in het programma die dag.

Opening kantoorpand Coca-Cola


Na de officiële opening van het hoofdkantoor van Coca-Cola, werden de collega’s en hun familieleden uitgenodigd op de familiedag, waarbij zij kennis konden maken met het nieuwe pand in Rotterdam.

Het verhaal van Coca-Cola en het pand werd die dag op een creatieve manier gepresenteerd. Iedere familie ontving bij binnenkomst een mooi vormgegeven boek met inspirerende verhalen rondom Coca-Cola en de relatie met het nieuwe duurzame kantoorpand. In dit boek ontbraken een aantal beelden die de bezoekers (de kinderen!) door middel van een stickerjacht door het pand konden vinden en hiermee het stickerboek compleet konden maken.

Op iedere verdieping kwamen de bezoekers verrassende activiteiten tegen zoals 3D graffiti spuiten, rollerskaten in de hal of bloempotjes knutselen van gerecyclede petflessen. In opdracht van Dr2 Events & Campaigns mocht één van onze sneldichters al freestylend verhalen op maat maken voor de 600 bezoekers. De kinderen werden verrast en vermaakt door dit diverse aanbod aan activiteiten en entertainment, terwijl de andere familieleden rustig de nieuwe werkplekken konden ontdekken.

Huisdichters en spoken word artiesten

Spoken Agency heeft meerdere (huis)dichters, storytellers en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Hudson’s Bay, Dom Perignon, Schiphol Plaza, Ymere, FNV en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.

Comments are closed.