fbpx

INTERMEZZO @ DE WERELD DRAAIT DOOR 

Heel onverwachts zaten we opeens met de redactie van De Wereld Draait Door aan de telefoon. Ze wilden weten of één van onze artiesten, Kay Slice met zijn band, beschikbaar was voor een optreden bij DWDD. Na een kort telefoontje met Kay die een gat in de lucht sprong was het geregeld. Bekijk hieronder zijn vlammende optreden bij deze talkshow op nationale televisie. 

Intermezzo’s met muziek

Naast Kay Slice hebben we meerdere spoken word artiesten en singer/songwriters die optreden met live muzek. Denk aan Lady Dandelion, Belle and the Beats, Miss Catharsis, SpaceAgePoetry, Sproken en ook DJ Isis. Allen zijn zij beschikbaar voor optredens met live muzikanten. Neem contact op voor de opties.

Woordkunstenaars en muzikanten

Spoken Agency heeft meerdere (huis)dichters, songwriters, spoken word artiesten en muzikanten aan te bieden. Deze hebben al OPENINGSACTS, INTERMEZZO’S en LIVE WRAP UPS verzorgd voor Wajer Yachts, Dirk van den Broek, Dom Perignon, Microsoft, Moët Imperial, Rituals, Heineken en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.