fbpx

DE SCHONE SCHRIJVERS @ NOS JEUGDJOURNAAL

In de aanloop naar Sinterklaas boden De Schone Schrijvers iedereen in Nederland met gedichtenstress een helpende hand.  Met zo’n 10 sneldichters en een online vragenlijst hebben ze honderden gedichtjes in opdracht geschreven. Deze veelzijdige artiesten van Spoken Agency schreven feestelijke versjes voor iedereen, jong en oud, die met zijn handen in het haar zat om zijn Sinterklaas-gedicht op tijd af te krijgen.

NOS Jeugdjournaal

Het NOS Jeugdjournaal kwam langs voor een kleine reportage over De Schone Schrijvers en ook het Parool schreef een leuk stukje over deze gedichtenservice. Jaarlijks schrijven miljoenen mensen gedicht rondom de feestdagen en Spoken Agency helpt iedereen dan ook graag in deze periode.

De Schone Schrijvers

Je kunt de sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Sneldichters en spoken word artiesten

Spoken Agency heeft meerdere sneldichters, storytellers en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Dom Perignon, Schiphol Plaza, Ymere, FNV en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.