fbpx

INTERVIEW @ RTL Z

Voor een artikel op de social media van RTL Z werd Justin Samgar geïnterviewd door Judith van Laanen over zijn ervaringen als cultureel ondernemer. Want hoe kan het dat deze dichter en spoken word artiest al 10 jaar lang full time zijn geld verdient met zijn gedichten en optredens? Zoals hij in het artikel duidelijk wordt heeft Justin altijd gekeken naar de behoeftes van de markt, zowel in de reclamewereld als in de evenementensector.In 2017 heeft hij uiteindelijk Spoken Agency opgezet om zijn diensten te verbeteren en zijn aanbod te vergroten met zo’n 30 woordkunstenaars.

Evenementen

Zo ontwikkelde hij in de afgelopen 10 jaar een aantal concepten die hij kan inzetten voor personeelsfeesten, presentaties, team-meetings, seminars, congressen, talkshows en andere commerciële evenementen.

– Spoken Word Openingsact

Een spoken word presentatie in opdracht over het thema en de gedachte achter het evenement.

– Live Wrap Up

Een creatieve samenvatting van het gehele evenement die ter plekke wordt gemaakt door de artiest.

– De Schone Schrijvers

Een groepje sneldichters die aan de hand van leuke gesprekjes ter plekke korte gedichtjes schrijft voor de bezoekers van een event.

– Welkomstserenade

Een creatieve welkomstgroet op maat gemaakt door onze dichters en spoken word artiesten.

Campagnes en commercials

In 2014 gestart als poëtische voice over de Menzis-campagne zag Justin Samgar dat er in de reclamewereld een verschuiving plaats vond. Er kwamen steeds meer authentieke boodschappen in commercials en campagnes met behulp van poëzie en spoken word. Sindsdien heeft hij dan ook meerdere tv- en radiocommercials ingesproken en geschreven, alsmede online video’s voor bedrijven en organisaties.

Sinds 2017 begeleidt hij andere dichters en spoken word artiesten als creative copywriter en voice over voor campagnes en commercials.

Sneldichters en spoken word artiesten

Spoken Agency heeft meerdere sneldichters, storytellers en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Dom Perignon, Schiphol Plaza, Ymere, FNV en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.