fbpx

BEST AGENCY @ FONK50 2019

We sluiten heel blij, dankbaar en tevreden het jaar 2019 af. We staan namelijk in de Fonk50 van beste agencies en zelfs op nummer 3 op het gebied van content creatie. ??? Hierdoor zijn we met Spoken Agency ook opgenomen in de jaarlijkse Red Alert waar je uitgebreid kunt lezen welke creative agencies uitblinken en waarin.

Na een uitgebreid klantenonderzoek door Fonk kwamen er cijfers omhoog die er niet om liegen. We kregen een 8,67 voor algemene tevredenheid, functioneren als sparringspartner, creativiteit, inzet en service. Dankjewel voor deze feedback van al die fijne opdrachtgevers waarbij we dit jaar hebben mogen meewerken aan de allermooiste campagnes en evenementen. ???

Op naar 2020!!!

Woordkunstenaars en muzikanten

Spoken Agency heeft meerdere (huis)dichters, songwriters, spoken word artiesten en muzikanten aan te bieden. Deze hebben al OPENINGSACTS, INTERMEZZO’S en LIVE WRAP UPS verzorgd voor Wajer Yachts, Dirk van den Broek, Dom Perignon, Microsoft, Moët Imperial, Rituals, Heineken en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.