fbpx

KWF KANKERBESTRIJDING | VOICE OVER DOOR JUSTIN SAMGAR

Justin Samgar verzag de voice-over van een video van het KWF Kankerfonds in ‘Ode aan de collectant’. Want een fonds kan niet zonder collectanten. In dit geval wilde het KWF hun collectanten meenemen in de digitale veranderingen die eraan komen met betrekking tot het collecteren. 

De video ‘Ode aan de collectant’ is daarom via directe mailing naar de collectanten verstuurd. Het KWF gaat vernieuwen door van de old school collectebus af te stappen en over te gaan op digitaal. Dat zorgt voor een andersoortige externe, maar vooral interne aanpak van het collecteren. 

Om de collectanten die er nu zijn mee te nemen in deze verandering, wilt het KWF hen enthousiasmeren en inspireren middels een ode aan hun en de collectebus. Zo staan hopelijk straks alle neuzen dezelfde windrichting op.