fbpx

RIJKSWATERSTAAT | VOICE OVER DOOR JUSTIN SAMGAR

Je hoort hier Justin Samgar voor Rijkswaterstaat in ‘Water, ons dagelijks werk’. Een commercial die ons laagliggende waterland in al z’n fluide facetten in beeld brengt. Waar we trots, maar ook zuinig op mogen zijn. Heb jij ‘m eerder zien en horen langskomen?

Ben jij op zoek naar een voice-over of stemacteur voor een radio- of tv-commercial, online campagne of een audioboek? Bij Spoken Agency vind je authentieke stemmen in alle soorten en maten. Onze artiesten weten door hun studio- en podiumervaring precies hoe je een goed verhaal vertelt en het publiek hier in meeneemt.

Een verhaal vertellen doe je met je stem, je persoonlijkheid, je emotie en bereik. Betrouwbaar, positief, ontroerend, vertederend, krachtig, ervaren, energiek of juist kalm. Bij Spoken Agency kun je een voice-over boeken met persoonlijkheid. Voor commercials op radio en tv, en natuurlijk voor events. Onze (spoken word) artiesten laten graag hun stem horen.

De stemmen van Spoken Agency brengen jouw boodschap over. Of die nou triomfantelijk, aangrijpend of opgewekt is. Wij zetten onze creativiteit in om jouw publiek te raken en te bewegen, om ze mee te slepen in het verhaal. Te overtuigen van jouw waarde.